TÖLTSE KI ÖN IS! – A Budakörnyéki Egészségprogram – Egészségfelmérés

  • Főoldal
  • hírek
  • TÖLTSE KI ÖN IS! – A Budakörnyéki Egészségprogram – Egészségfelmérés

Az ön véleménye is fontos! – Szeretne Ön is hozzájárulni a Budakörnyéki települések egészségfejlesztéséhez? Ha igen, töltse ki az erre vonatkozó kérdőívet!
Az Egészségfelmérés elnevezésű kérdőív kitöltői között a Budakörnyéki Önkormányzati Társulás több nagyértékű egészségcsomagot fog december hónap folyamán kisorsolni!
Az alábbi linken Ön által megadott kapcsolattartási adatai és az Ön által előnyben részesített válaszadási mód megadása után munkatársaink hamarosan fel fogják venni Önnel a kapcsolatot: ppstat.hu/egeszseg
A kérdőívet kizárólag az alábbi településen élők tölthetik ki: Biatorbágy, Budajenő, Budakeszi, Herceghalom, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Pilisjászfalu, Remeteszőlős, Telki, Tinnye, Tök.
A kérdőív a lakosság egészségi állapotának felmérését szolgálja, így egyrészt a válaszadók egészségi állapotának felmérését, másrészt az egészségmagatartásra, az egészségügyi ellátórendszer megítélésére vonatkoznak.
A kérdőív kitöltése rendkívül nagy segítség, hogy a településen élők számára leginkább hatékony egészségfejlesztési programok készülhessenek. A kutatás során gyűjtött adatok kizárólag anonim módon/névtelenül kerülnek rögzítésre, a kapcsolatfelvételhez és a sorsoláshoz szükséges adatokat ezektől teljes mértékben elkülönítve tárolják majd!
Az Budakörnyéki Önkormányzati Társulás megbízásából a Pharmaproject-Statisztika Bt. szervezi a kutatást, és vele együttműködésben a felkereséseket a SimpleSmart Kft. végzi. Kérjük fogadják bizalommal a kutatócég munkatársait, aki megbízólevéllel érkeznek.